Az Alapítvány Referensei

A referens-rendszer önkéntes munkán alapuló motorja az egész alapítványnak. A négy határon túli magyar régióban a referensek hirdetik meg a pályázatot, illetve választják ki minden évben a sikeres pályázókat, akik részt vehetnek a Magyarságismereti Mozgótáborban. Ugyancsak a referens koordinálja a Rákóczi Családi Kör regionális megmozdulásait. Valamennyi referensünk egykori Rákóczi táboros, akik szívvel lélekkel, s saját tapasztalatukból kiindulva dolgoznak azért, hogy a mozgótábor illetve a Rákóczi Családi Kör valódi közösséget, s életre szóló meghatározó, útnak indító élményt nyújtson a fiataloknak.

ÚJ email cím a Kandai Rákóczi Alapítványra!

A kanadai Rákóczi Alapítvány levelező szervert vált. Így az eddigi (rakoczi@ca.inter.net) e-mail cím meg fog szűnni. Helyette új lép életbe. A részletekért kattints a bejegyzésre.

Kanadai Rákóczi Alapìtvány

A Rákóczi táborok sikeréért rendkívüli munka folyik az óceán túloldalán, Kanadában. Az anyagi feltételek megteremtése, az ösztöndíjrendszer üzemeltetése, valamint az étkeztetési programok szervezése egy kanadai magyar lelkes csoport munkájának eredménye. Az alapìtvány elnökasszonya Ayklerné Papp Zsuzsa.
Elérhetõség: www.studentswithoutboundaries.org

II. Rákóczi Ferenc Alapítvány a Kárpát-medencei Fiatalokért

Magyarország, 1052 Budapest, Piarista köz 1.;
+36 30 3885520
Az email címért kattints a bejegyzésre.

Referensek

A referens-rendszer önkéntes munkán alapuló motorja az egész alapítványnak. A négy határon túli magyar régióban a referensek hirdetik meg a pályázatot, illetve választják ki minden évben a sikeres pályázókat, akik részt vehetnek a Magyarságismereti Mozgótáborban. A referensek elérhetőségei régiónként: ITT Ugyancsak a referens koordinálja a Rákóczi Családi Kör regionális megmozdulásait. Valamennyi referensünk egykori Rákóczi táboros, akik szívvel lélekkel, s saját tapasztalatukból kiindulva dolgoznak azért, hogy a mozgótábor illetve a Rákóczi Családi Kör valódi közösséget, s életre szóló meghatározó, útnak indító élményt nyújtson a fiataloknak.