Levél az Alapítvány elnökasszonyától

 Kedves Rákóczi Családi Kör tagjai, drága Szeretteink! <p> <strong><em>A múlt hónapban egy nagyon érdekes dolog történt, Kardos Kata Felvidékről, aki több, mint 10 éve végezte el a tábort testvérével, Lászlóval együtt,  küldött nekünk egy üzenetet, kérve az Alapítvány bankinformációját. Kiderült, hogy Édesanyja elhunytakor azt kérte, hogy virág helyett a barátok Édesanyja emlékére adakozzanak a Rákóczi Alapítvány részére. Tíz év távlatából is élénken él benne a Tábor emléke, és még mindig úgy érzi, hogy nagy hatással volt életére. „Fantasztikus munkát tetszenek csinálni, kívánok hozzá sok erőt és egészséget.&quot;</em></strong> </p>

Kata most Skóciában él, ott dolgozik, és megengedte, hogy továbbítsuk az érdekes honlapját.  http://www.thebestmobilemassage.co.uk/

 

Külön köszönet Kardos Katának nagylelkű támogatásáért, reméljük, hogy több volt Rákóczis, aki már dolgozik és keres és úgy érzi, hogy a Tábor nagy hatással volt életére, követi majd példáját.

 

*************************************************************

Még egy lehetőség támogatni az Alapítvány munkáját: Hogy ha Magyarországon élnek rokonaid, ismerőseid, vagy Te magad, gondolj az Alapítványra, és próbáld meggyőzni rokonaidat, ismerőseidet, barátaidat, hogy a II. Rákóczi Ferenc Alapítványnak ajánlják fel az adóbevallás elkészítésekor az adó 1%-át.

Az európai adótörvények szerint az adófizető adójának 1%-át karitatív intézménynek irányíthatja Magyarországon, amennyiben az illető személy magyarországi önadózó vagy munkáltatói adómegállapítást kért.

A felajánlással az adományozó nem fizet több adót. Amennyiben nem rendelkezik az adója 1%-ról úgy az az Adóhivatalnál marad.

Név: II. Rákóczi Ferenc Alapítvány a Kárpát-medencei Fiatalokért
Adószám: 1 8 1 7 9 0 9 7 - 1 - 4 1 


Segíts az Alapítványnak, hogy továbbiakban is tudjuk támogatni a határon túl élő magyar ifjúságot a Rákóczi Mozgótáboron keresztül, folytatni tudjuk az étkeztetési programjainkat, és ösztöndíjakkal a fiataljaink továbbtanulását.  

További információ: info@rakoczialapitvany.hu