Délvidéki Rákóczi Café & Csík Zenekar

<p> Kedves Rákóczisok! </p> <p> Január 15-én aszenttamási (Délvidék) Jovan Jovanovic Zmaj Általános Iskolában endégszerepel a Csík Zenekar (csak nekünk, csak most...:D) </p> <p> Szeretettel várunk mindenkit! :) </p>

Amit tudni kell a koncertről:

A maqyarországi Prima Primissima díjas Csík Zenekar a IX. Őseink zenéje elnevezésű népzenei rendezvényen lép fel (más néven: Rákóczi Café...) Velünk lesz még a topolyai Csalóka és a szabadkai Juhász zenekar. amit garantálunk: fergeteges hangulat, hajnalig tartó táncház, kirakodóvásár, népzene... mind-mind csudajóóó dolgok :)

A koncert Szenttamáson (Srbobran) a Jovan Jovanovic Zmaj Általános Iskolában (Dózsa György u. 1.) 20 órakor kezdődik. Jegyek elővételben a szenttamási Népkönyvtárban (Szent Száva . 19/1.) vagy a Kultúrotthonban (Lazar cár u. 6.), illetve a helyszínen kb. 350 dináros áron kaphatóak.

 

Pár szó, hogy hogyan tudsz eljutni:

Ami azt illeti, szervezett busz Szabadkáról (még) nincs.amint lesz valami, értesíteni fogunk Benneteket!

További infromáció kapható: Korom Balázstól, Reéb Zsófitól és Berec Sáritól.

...és facebookon...

 

Nagyon sok szerettel várunk mindenkit, hogy egy hatalmasat bulizhassunk, újra együtt legyünk, mi, rákóczisok :)

 

A Csík Zenekarról...

A Magyarországon immár 23 éve működő Csík Zenekar elsősorban a magyar népzene
hiteles tolmácsolója. Az utóbbi néhány évben olyan zenei utat
választottak, amely lehetőséget ad arra, hogy minél több embernek adjon a
népzene váratlan, de kellemes élményt. Bátran mondhatjuk, hogy a népzene és a könnyű műfajok eddig soha nem alkalmazott, igazán érdekes és sikeres ötvözését egy új műfaj megteremtésével hozták létre.